Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز آقایی روز پنجشنبه در دیدار با مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان که در چابهار برگزار شد، اظهارداشت: رادار هواشناسی از تجهیزات مهم هواشناسی است که برای تامین سلامت فعالیت‌های دریایی جنوب استان اهمیت ویژه ای دارد زیرا کمک زیادی برای مدیریت فعالیت های دریایی می کند بنابراین درتلاشیم هرچه سریع تر به بهره برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با وجود این اهمیت، اداره کل بنادر آماده خرید تجهیزات رادار و فعال سازی سایت است اما مشکل تامین زمین همچنان به قوت خود پابرجاست و هنوز زمینی به این اداره کل تحویل نشده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان افزود: این آمادگی در اداره کل بنادر استان وجود دارد که در صورت تامین زمین از همین فردا فرایند احداث سایت رادار آغاز شود.

وی با بیان اینکه چندین بار برای احداث سایت رادار زمین جانمایی شده اما بنا به دلایل نامعلوم تحویل نشده است، ادامه داد: اداره کل بنادر پیگیر بوده و ۲ محل جدید در "اسکله شهید کلانتری" و روستای "پسابندر" چابهار جانمایی و پیش بینی کرده که در صورت تایید دستگاه های متولی فرایند احداث سایت آغاز شود.

آقایی بیان کرد: در اسکله شهید کلانتری یک برج ۷۸ متری در حال احداث است که برای نصب رادار مناسب بوده که اگر ۲ مکان جدید به لحاظ فنی و پوشش مناسب رادار تایید شود می توان تا حد زیادی از هزینه های اضافه نظیر تامین زیرساخت های ارتباطی جلوگیری کرد.

وی همچنین به خدمات دفتر PMO هواشناسی چابهار اشاره کرد و گفت: بررسی وضعیت نهایی این دفتر در دستور کار اداره کل بنادر است که در صورت الزام استفاده از آن در خدمات دریایی، به زودی تجهیز و فعالیت آن گسترش می یابد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت رادار هواشناسی در پایش پدیده های جوی دریایی اظهار داشت: رادار جنوب استان به دلیل تعدد پدیده های مخاطره آمیز جوی این منطقه در تمام طول سال از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

محسن حیدری گفت: سیستان و بلوچستان با اکثر قریب به اتفاق پدیده های مخرب جوی روبه رو است، پدیده هایی که برخی از آنها تنها سواحل جنوب استان را درگیر می کند و نظیر آن در دیگر مناطق کشور روی نمی دهد مانند توفان های حاره ای که چندین بار به صورت مستقیم و غیر مستقیم بر فعالیت های دریایی جنوب تاثیرگذار بوده است.

وی افزود: استانی مانند سیستان و بلوچستان که تنوع وقوع مخاطرات جوی در آن بالاست باید هواشناسی قوی داشته باشد تا با پیش بینی و رصد شرایط بحران جوی، اوضاع را به بهترین حالت ممکن مدیریت کند.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان بیان کرد: در همین راستا ۲ ایستگاه هواشناسی دریایی در جنوب استان در حال احداث است که با تکمیل و بهره برداری از آن ها پوشش شبکه پایش هواشناسی دریایی استان ۲۰۰ درصد بهبود می یابد.

وی ادامه داد: علاوه بر این احداث سه ایستگاه هواشناسی دریایی دیگر نیز در برنامه توسعه شبکه پایش هواشناسی دریایی استان قرار دارد که در صورت تامین اعتبار و بر اساس برنامه های زمانبندی قبلی فرایند احداث آن ها شروع می شود.

عضو ستاد مدیریت بحران هواشناسی سیستان و بلوچستان همچنین به شرایط جوی استان اشاره کرد و گفت: براساس آخرین خروجی شاخص خشکسالی هواشناسی ۱۰ ساله حدود ۹۵ درصد از مساحت سیستان و بلوچستان درگیر درجات مختلفی از خشکسالی است.

حیدری افزود: پایداری این خشکسالی بلندمدت در حالییست که استان در ۲ سال زراعی اخیر بارش های قابل توجه و بیش از نرمال دریافت کرده بگونه ای که تنها بارش های امسال زراعی سیستان و بلوچستان برای نخستین بار در ۱۲ سال اخیر به بیش از ۱۸۵ میلی متر رسیده است.

وی پیشنهاد تبادل داده های بویه هواشناسی و اداره کل بنادر را مطرح کرد و گفت: اداره کل هواشناسی و اداره کل بنادر بویه های هواشناسی در اختیار دارند که اطلاعات جوی مربوط به جو و دریا را پایش می کنند و با تبادل این اطلاعات می توان مدیریت بهتری در ارائه خدمات آب و هوایی و بندری داشت.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: این آمادگی در اداره کل هواشناسی وجود دارد که از همین امروز داده های بویه اداره هواشناسی دریایی چابهار را که در دریا بزرگ واقع است را برای بنادر مانیتور کند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌های توسعه ای اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان حداقل سه بویه هواشناسی جدید نیز برای جنوب استان پیش بینی شده که در سال‌های آینده راه اندازی می شود.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان سازمان هواشناسی سیستان و بلوچستان اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان سازمان هواشناسی مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان کل هواشناسی سیستان و بلوچستان هواشناسی دریایی اداره کل بنادر جنوب استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۰۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است

عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: هدف کلی این است که ما برای تمام اقشار و بویژه اقشار آسیب پذیر  مسکن تهیه کنیم. در همین راستا قانون جهش تولید مسکن  را مصوب و ‌در آن تاکید شد که دولت زمین و تسهیلات لازم را در اختیار مردم قرار دهد که خودشان مسکن بسازند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به تامین مسکن برای اقشار مختلف با تکیه بر عرضه به هنگام و صحیح زمین و تامین اعتبارات لازم برای هزینه های جاری نظیر خرید مصالح اظهار کرد:  عرضه به هنگام و صحیح زمین و تامین اعتبارات لازم برای هزینه های جاری نظیر خرید مصالح نیز از مهم ترین ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است. به هر حال تامین مسکن برای اقشار مختلف هدف ماست و باید آن را انجام دهیم و فرآیندش نیز در انجام شدن است.

ایری در ادامه بیان کرد: با توجه به ساختار اقتصادی کشور مشکلاتی برای تهیه مسکن اقشار آسیب پذیر وجود دارد که باید حل شود. لازمه رسیدن به یک میلیون واحد مسکن  این است که همه دستگاه ها کمک کنند و بدون مشارکت مردم نیر شدنی نیست و نقطه قوت یک میلیون واحد که می خواستیم بسازیم در مشارکت مردم است. چون به مردم زمین و تسهیلات می دهیم که خودشان بسازند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی  اظهار کرد: قانون جهش تولید مسکن در حال اجرایی شدن است ولی به نقطه ای رسیده است که نمی توانست بدون مشارکت مردم انجام شود و ما نیازمند مشارکت مردم هستیم. ما با مشکل کمبود مسکن مواجه هستیم و شاهد جهش تولید مسکن نخواهیم بود جز اینکه مشارکت مردم را داشته باشیم. باید با تکیه بر عرضه زمین توسط دولت و پرداخت به موقع و مناسب تسهیلات ساخت مسکن، مسیر مشارکت مردم در ساخت مسکن باز خواهد شد. بنابراین راهکار اصلی رفع تقاضای مسکن مردم نیازمند تسهیل مشارکت مردم در ساخت مسکن با عرضه زمین و تسهیلات است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • دستگیری عوامل جیش الظلم در سیستان و بلوچستان
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد
  • سیستان بارانی شد
  • آزادسازی۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • ساخت شهرک ساحلی خراسان جنوبی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • مکان‌یابی ۱۳ هزار هکتار زمین برای ساخت شهرک‌های نهضت ملی مسکن